Eerdere nestjes

Hieronder informatie over enkele eerdere nestjes.

E-worp Lina x Silver

Op 5 juli 2020 is het nestje van Lina en Silver geboren! Zij hebben 4 prachtige reutjes en 1 teefje gekregen. Alle pups hebben we weer bij hele liefdevolle gezinnen mogen onderbrengen.

D-worp Roxèn x Buddy

Op 12 februari 2020 is het nestje van Roxèn en Buddy geboren. Zij hebben 4 teefjes en 1 reutje gekregen.

Ondanks alle beperkingen vanwege het Corona virus konden de pups door de Raad van Beheer toch worden gechipt en hebben we, met inachtneming van alle voorschriften van het RIVM, de pups over kunnen dragen aan hun nieuwe mensenouders. We zijn erg blij dat we weer zoveel mensen blij hebben kunnen maken met een lieve Tibetaan!

Hieronder enkele foto’s van dit prachtige nestje.

Daisy Dilaylah
Djesslynn Dyonne
Diva Dangelina
Danique Djezzebel
Diamond Dominique

C-worp (klik voor meer informatie)

Op 30 maart 2019 is het nestje geboren van Haylah en Bandhu. Het zijn prachtige pups geworden en Haylah heeft het goed gedaan voor haar 3 meisjes en 3 jochies. En wij zijn weer dankbaar voor de leuke, lieve mensen die een pup van ons hebben opgenomen in hun gezin. Heel veel plezier met elkaar!!

B-worp (klik voor meer informatie)

Het nestje van Lina en Silver is geboren op 24 november 2018. Lina heeft 3 teefjes en 2 reutjes gekregen. Alle pups hebben een nieuw fijn gezin gevonden.

A-worp (klik voor meer informatie)

Het nestje van Pepper en Silver is geboren op 13 oktober 2018. Pepper heeft 1 teefje en 3 reutjes gekregen. Alle pups hebben een fantastisch leuk gezin gevonden.