Puppy’s geboren

I-worp Feline x Loden (9 februari 2024)

Op 9 februari 2024 heeft Feline haar eerste nestje gekregen, 2 teefjes en 1 reutje. Ik ben erg trots, het zijn prachtige pups geworden en Feline is een voorbeeldige moeder.

Feline Frederique Jewel of Alyshia

Update 01.04.2024: Er is nog 1 teefje beschikbaar voor plaatsing. Ik heb haar de naam Indy Isabella gegeven. De naam past goed bij haar, stoer en vrouwelijk. Het is een hele lieve pup die graag bij je komt knuffelen, aan de andere kant -zo klein als ze is- is ze haantje de voorste als het gaat om kattenkwaad uithalen in de tuin. Ze heeft heeft het heerlijk hier en vermaakt zich prima tussen de oudere honden, maar is klaar om verder op te groeien in een liefdevol gezin!

Indy Isabella Jewel of Alyshia
Indy Isabella Jewel of Alyshia
Even kijken of ik erdoor kan….
Gelukt….!

Bent u van mening dat u Indy een gouden mandje kunt bieden? Heeft u een fijne leefomgeving voor Indy en gaat u haar met veel liefde en toewijding opvoeden? Dan zal Indy een maatje voor het leven zijn! Stuur me snel een berichtje, dan neem ik contact met u op.

H-worp Roxèn x Loden (27 september 2023)

In juli 2023 heeft ons teefje Roxèn Rosalynn Spirit of Happiness een date gehad met onze reu Amazing Chiwa Loden. Dit was het eerste nest met onze eigen reu Loden en we zijn erg trots op de pups -4 reutjes en 2 teefjes- uit deze combinatie.

We zijn dankbaar voor de fijne ontmoetingen en gesprekken die we mochten hebben met de gezinnen waar onze pups naar toe zijn gaan. De pups hebben elk een hele liefdevolle plek gevonden en zijn maatjes geworden voor het leven! Zo leuk om steeds weer persoonlijke berichtjes te krijgen hoe het met de pups gaat en genieten we van de vele berichten op social media waar de avonturen van enkele pups intussen worden gedeeld.

Roxèn Rosalynn Spirit of Happiness
Roxèn Rosalynn Spirit of Happiness
Amazing Chiwa Loden
Amazing Chiwa Loden
Amazing Chiwa Loden

Op 27 september 2023 is Roxèn bevallen van 6 prachtige pups.

Roxèn met haar pups