Interesse ?

Onze honden zijn onderdeel van ons gezin en leven bij ons in huis en hebben alle ruimte buiten om te rennen en te ravotten op ons erf.

De puppy’s worden bij ons thuis geboren en krijgen alle tijd om in alle rust lekker te drinken bij mama, te piesen en te poepen, veel slapen en vooral groeien! Ze groeien op in de woonkamer en mogen steeds meer het huis verkennen en in de laatste weken ook heerlijk naar buiten om goed beschermt lekker te kunnen spelen en rennen. Dan leren ze ook goed om met andere honden om te gaan. Natuurlijk wordt er veel geknuffeld en we besteden veel aandacht aan de eerste socialisatiefase van de pups.

De pups worden door onze dierenarts uitgebreid gecheckt, ontwormd en ingeënt. Een medewerker van de Raad van Beheer komt rond de 7de week bij ons thuis om de pups nog een keer na te kijken en ze te chippen voor de stamboomregistratie. Voor een sluitende registratie wordt van elke pup DNA afgenomen.

Vanaf de vierde week ontvangen we pas bezoek (op afspraak) .

De pups mogen het ouderlijk huis verlaten op de leeftijd van 8 weken. Bij de overdracht aan de nieuwe mensenouders zal de nodige informatie over voeding en verzorging worden gegeven almede een pakket met onder andere voer wat de pups bij ons altijd eten. Het Europese paspoort krijgt u uiteraard ook mee. Het opstellen en uitgeven van de FCI stamboom wordt door de Raad van Beheer gedaan en wordt na ongeveer 2 tot 3 weken aan u verstrekt.

Geheel volgens de regels van de Raad van Beheer en het fokfreglement van de rasvereniging maken wij onze nestplanning en hebben af en toe een nestje.

Mocht u interesse hebben in een pup of meer informatie willen hebben, stuur me dan een berichtje via post@jewelofalyshia.nl

Graag tot ziens!

Alice