Interesse ?

Onze honden zijn onderdeel van ons gezin en leven bij ons in huis en hebben alle ruimte buiten om te rennen en te ravotten op ons erf.

De puppy’s worden bij ons thuis geboren en krijgen alle tijd om in alle rust lekker te drinken bij mama, te piesen en te poepen, veel slapen en vooral groeien! Ze groeien op in de woonkamer en mogen steeds meer het huis verkennen en in de laatste weken -als het weer het toelaat- ook even naar buiten om goed beschermt lekker te kunnen spelen en rennen.

Vanaf de vierde week ontvangen we pas bezoek (op afspraak) .

De pups worden door onze dierenarts uitgebreid gecheckt, ontwormd en ingeënt. Een medewerker van de Raad van Beheer komt rond de 7de week bij ons thuis om de pups nog een keer na te kijken en ze te chippen voor de stamboomregistratie. Voor een sluitende registratie wordt van elke pup DNA afgenomen.

De pups mogen het ouderlijk huis verlaten op de leeftijd van 8 weken. Bij de overdracht aan de nieuwe mensenouders zal de nodige informatie over voeding, verzorging, het paspoort en de afstammingsgegevens meegegeven worden.

Nestplanning

Geheel volgens de regels van de Raad van Beheer maken wij onze nestplanning en hebben af en toe een nestje.

Op 27 september 2023 hebben wij een nestje pups gekregen uit de combinatie reu Amazing Chiwa Loden en teef Roxèn Rosalynn Spirit of Happiness. Voor meer informatie klik hier.

Mocht u interesse hebben in een pup, verzoeken wij u een email te sturen naar post@jewelofalyshia.nl