Wie ben ik

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Alice en beleef veel plezier aan het hobbymatig fokken van Tibetaanse  Terriërs. Ik doe dit volgens de strenge regels van de Raad van Beheer en het  duurzame fokbeleid van rasvereniging de Tibetaanse Terriër.  

Met Aynoah Alexia Jewel of Alyshia

Ik zorg goed voor mijn teefjes en wil dat hun Jewels het zeker net zo goed gaan krijgen. In de gunning waar de pups uiteindelijk naar toe gaan ben ik dan ook erg zorgvuldig. Inmiddels heb ik vele gezinnen blij mogen maken met prachtige en lieve Jewel of Alyshia Tibetaantjes. Trots en dankbaar ben ik telkens weer met de vele berichtjes die ik krijg met foto’s van de kleine pups die opgroeien in hun liefdevolle omgeving.  

Bij de bevalling van Lina

Hoe mijn passie en liefde voor Tibetanen is ontstaan?

Toen onze kinderen nog klein waren overleed onze hond op 16 jarige leeftijd. Inmiddels wisten wij dat onze kinderen flink allergisch op honden reageerden. Die allergie en een druk gezin destijds, drukten de gedachten voor een nieuwe hond weg tot we 10 jaar verder waren en de vraag naar een hond een dagelijkse aangelegenheid werd.

Na een lange zoektocht naar een ‘anti-allergische’ hond met een hoog knuffelgehalte maar wel met een stoere vierkante bouw, bleef er maar één ras over. Het moest een Tibetaan worden!

Onze zoektocht bracht ons in Luxemburg waar we verliefd werden op niet één maar twee lieve Tibetaanse Terriërs: Haylah en Lina !!

Haylah en Lina vlak voordat ze mee naar huis mochten
Haylah en Lina twee jaar oud

Inmiddels is onze roedel uitgebreid met nog twee teefjes Pepper en Roxèn.

Haylah, Pepper, Roxèn en Lina, nat geregend in de herfst van 2017
Onze roedelmeisjes in het bos, voorjaar 2018
Zomer 2019