Interesse ?

Onze honden zijn onderdeel van ons gezin en leven bij ons in huis. De puppy’s worden in huis geboren en groeien op in de woonkamer en tuin. De eerste drie weken mogen de pups in alle rust: drinken bij de mama, piesen en poepen, veel slapen en vooral groeien! Pas na vier weken is bezoek (op afspraak) mogelijk.

De pups zullen op geregelde tijden gecheckt, ontwormd en ingeënt worden door de dierenarts en/of de medewerker van de Raad van Beheer. Ook worden ze voorzien van een chip. De pups mogen het ouderlijk huis verlaten op de leeftijd van 8 weken. Bij de overdracht aan de nieuwe mensenouders zal de nodige informatie over voeding, verzorging, het paspoort en de afstammingsgegevens meegegeven worden.

Nestplanning 2021

We geven onze honden even rust en plannen voor in de tweede helft van 2021 pas weer nestjes. Vanwege de grote belangstelling voor een pup van Jewel of Alyshia is het voor ons ondoenlijk een wachtlijst bij te houden. We vragen hiervoor om uw begrip. Wij adviseren u onze website in de gaten te houden voor actuele informatie.

Alice Mineur
De la Bassecour Caanstraat 147
2201 MV NOORDWIJK
Nederland

post@jewelofalyshia.nl