Wie ben ik

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Alice en woon samen met mijn gezin en honden in Noordwijk.

Met Aynoah Alexia Jewel of Alyshia

 

Bij de bevalling van Lina

Toen onze kinderen nog klein waren overleed onze hond op 16 jarige leeftijd. Inmiddels wisten wij dat onze kinderen flink allergisch op honden reageerden. Die allergie en een druk gezin destijds, drukten de gedachten voor een nieuwe hond weg tot we 10 jaar verder waren en de vraag naar een hond een dagelijkse aangelegenheid werd.

Na een lange zoektocht naar een ‘anti-allergische’ hond mèt een hoog knuffelgehalte is het er toch weer van gekomen en kwamen er niet één maar twee lieve Tibetaanse Terriërs in ons gezin: Haylah en Lina !!

Haylah en Lina vlak voordat ze mee naar huis mochten

 

Haylah en Lina twee jaar oud

Inmiddels is onze roedel uitgebreid met Pepper en Roxèn.

Haylah, Pepper, Roxèn en Lina, nat geregend in de herfst van 2017

 

Onze roedelmeisjes in het bos, voorjaar 2018
Zomer 2019