Wie ben ik

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Alice en samen met mijn man, onze vier zoons en honden, wonen wij in Noordwijk.

Met Aynoah Alexia Jewel of Alyshia
Bij de bevalling van Lina

Toen onze kinderen nog klein waren overleed onze hond op 16 jarige leeftijd. Inmiddels wisten wij dat twee van de vier jongens allergisch op honden reageerden. Allergie en een druk gezin destijds, drukten de gedachten voor een nieuwe hond weg totdat de jongens 10 jaar ouder waren en de vraag naar een hond een dagelijkse aangelegenheid werd.

Na een lange zoektocht naar een ‘anti-allergische’ hond mèt een hoog knuffelgehalte is het er toch weer van gekomen en kwamen er niet één maar twee lieve Tibetaanse Terriërs in ons gezin: Haylah en Lina !!

Haylah en Lina vlak voordat ze mee naar huis mochten.
Haylah en Lina twee jaar oud.

Inmiddels is onze roedel uitgebreid met Pepper en Roxèn.

Haylah, Pepper, Roxèn en Lina, nat geregend in de herfst van 2017.
Onze roedelmeisjes in het bos, voorjaar 2018.